Zwart op Wit
1367
page-template-default,page,page-id-1367,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zwart op Wit

ZWART OP WIT is een heerlijke, grappige, soms hilarische voorstelling over twee poppen die zich afvragen waar ze vandaan komen: Zijn ze gemaakt of zijn ze zomaar ontstaan? Ze gebruiken alles wat voor handen is om dit grote raadsel op te lossen. Zwart Op Wit is een muzikale en beeldende zoektocht vol muziek en objecten.

 

Meneer Swart en meneer De Witt zijn twee houten poppen die op een mooie dag door twee poppenmakers worden gemaakt. Zodra die poppen klaar zijn, komen ze tot leven en vragen ze zich iets af: waar zijn ze? Wie zijn ze? De Witt denkt dat ze gemaakt zijn, geknutseld, met naald en draad in elkaar gezet. Swart denkt daar heel anders over. Zoiets moois als hijzelf, of zoals De Witt, kan niemand maken. Zoiets volmaakt kan alleen maar zijn ontstaan in de natuur. Swart zal het laten zien: ze hebben alleen een boom nodig, water, spechten met een scherpe snavel, winter, heel veel winter en tenslotte donder en bliksem. Aan het eind van hun onderzoek weten ze zeker dat ze zijn ontstaan. Of toch niet?

 

Naar de website van Unieke Zaken