Visie
112
page-template-default,page,page-id-112,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Artistiek

 

Het is mijn streven om de acteur vaardigheden en technieken aan te bieden die hem helpen in het hier en nu te acteren. Ik zet de acteur aan tot nieuwsgierigheid, moed en humor en moedig hem aan om risico te nemen in zijn acteren. Ik creëer een veilige werksfeer. Ik koester verbeelding en omarm inspiratie.

Ontwikkeling

 

Artsen, advocaten en architecten kunnen met principes en dikke boeken een heel eind komen in hun opleiding maar bij acteurs werkt dit niet. In die beroepen werkt iedereen met dezelfde instrumenten die algemeen, overal en voor iedereen gelden, maar de acteur is zijn eigen instrument. En omdat geen mens gelijk is gaat het in mijn trainingen steeds weer om het vertalen van de aangeboden techniek naar de persoonlijkheid van de acteur. In de trainingspraktijk richt ik me op de persoonlijke ontwikkeling van de individuele acteur.