Spoor
1371
page-template-default,page,page-id-1371,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Spoor

Ver van de bewoonde wereld staat een wisselwachterpost, bemand door twee wisselwachters. De twee mannen leiden een sober en primitief bestaan, geordend door de dienstregeling en de seizoenen. Op een dag stopt er een trein bij de post en een vrouw stapt uit. Maar ze heeft zich vergist. Ze dacht dat ze hier moest overstappen. Op haar vraag wanneer de volgende trein komt, komt geen antwoord: de winter is begonnen en er rijden geen treinen meer. Ze moet de hele winter wachten; er zit niets anders op dan bij de twee mannen in te trekken, met alle gevolgen van dien.

 

SPOOR is een beeldende voorstelling met weinig tekst, veel visuele humor, absurde ontsporingen en een happy end, geïnspireerd op de film De Wisselwachter van Jos Stelling uit 1986.

 

Naar de website van Unieke Zaken