Odysseus, reprise
2499
page-template-default,page,page-id-2499,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Odysseus, reprise

ODYSSEUS speelt zich af in de keuken van Taverna Ithaka. Het publiek is te gast, maar er is iets mis is gegaan met de reservering  en het eten is daarom nog niet gaar. Om de tijd te overbruggen trakteren Petros en Maria Boltakis het publiek op een heerlijke amuse: het eeuwenoude Griekse verhaal over de zwerftocht van de Griekse oerheld Odysseus na afloop van de Trojaanse Oorlog. Met alles wat er in de keuken aanwezig is, wordt dit meeslepende verhaal over liefde tot leven gebracht: een deegroller wordt een zwaard, het vergiet is de boot en ovenwanten veranderen in zeemonsters.

Onze nieuwe theaterproductie ODYSSEUS is gebaseerd op het wereldberoemde dichtwerk van Homerus. Met humor, veel vaart, plezier en grote verbeeldingskracht hebben we dit verhaal in 2013 gespeeld in onze tot mini-theater omgebouwde vrachtwagen. Het was toen een doorslaand succes. Vandaar dat we nu een nieuwe, uitgebreidere versie maken voor in de theaters en op de scholen.