Aardje Stapper
1383
page-template-default,page,page-id-1383,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Aardje Stapper

In 1951 schreef Stefan Themerson De Avonturen van Aardje Stapper. Een wonderbaarlijk verhaal over identiteit, vrijheid, menselijke waardigheid en fatsoen. Unieke Zaken brengt AARDJE STAPPER in de gelijknamige voorstelling opnieuw tot leven en laat hem op een beeldende, muzikale en vooral ontwapenende manier nieuwe avonturen beleven.

 

Aardje Stapper weet dat hij Aardje Stapper heet. Maar de mensen vinden dat hij iets hond-achtigs heeft, terwijl de honden vinden dat hij iets menselijks heeft en de katten vinden juist dat hij iets vis-achtigs heeft… Aardje vindt dat helemaal niet leuk, want in zijn hoofd blijft steeds één vraag over: Wie ben ik? Daarom gaat hij naar de meest verstandige persoon die hij kent: Professor Ah Aha Ahum, die les geeft aan de Hoogste, de Hoogste, de Allerhoogste School. Hij raadt hem aan de wijde wereld in te trekken en te zoeken wie hij is, want wie zoekt zal immers vinden….

 

Naar de website van Unieke Zaken